Drukke paardensportmaand in mei

Mei was een enorm drukke maand vol met paardensport. Zo zijn London en ik naar drie verschillende wedstrijden geweest om Z2 dressuur te starten en wat meer ervaring samen op te doen. We waren op dressuurwedstrijden in Beekbergen (wat nog erg spannend was), Zwolle en Zevenaar. Het heeft ons veel positieve feedback, wat aandachtspunten en 7 winstpunten opgeleverd. De komende maanden focussen we ons op meer routine in de Z2 proeven krijgen, voordat we overstappen naar het ZZ-Licht. ‘Alles op z’n tijd’, zeg ik altijd maar.

Naast dat ik zelf in de ring verschenen ben, heb ik ook een heleboel leuke combinaties mogen jureren. Zo was ik op 4 mei op een dressuurwedstrijd in Zutphen waar ik de B tot en met M2 klassen mocht jureren. Op 11 mei was ik aanwezig als jury op een onderlinge wedstrijd in Ede waar ik ook tips en tricks  mocht geven over training en het rijden van een goede dressuurproef. Op 19 mei mocht ik weer jureren op de mooie locatie van PPSV Bussloo. Ook heb ik op een zonnige donderdagavond 23 mei gejureerd bij Paardensportvereniging Noord Veluwe in Oldebroek. De maand heb ik afgesloten met het jureren van de Sundance cup, waar Haflingers in alle klassen aan de start kwamen. Dit op de mooie locatie van Dressuurstal Seren in Vorden.

Omdat nog niet álle avonden vol waren, heb ik ook nog een jong paard getraind (naast mijn eigen knappe London), heb ik dressuur- en springlessen gegeven én zijn we wezen trainen bij Hester Bischot. Op naar juni. Ik heb er zin in!

Berichten

berichten